Bel gerust: +31 (0)6-515 777 08

Blogs

Geen contact

ma, 05/05/2014 - 10:40 -- Astrid Camp

In onmin leven met kinderen, of een daarvan, kan voor ongewenste situaties zorgen. Het testament beschrijft over het algemeen de grote lijnen, maar vaak is er niets omschreven en vastgelegd over juist de zaken niet zozeer financiële als wel van emotionele waarde.

Ik wil niet erven !

wo, 04/09/2014 - 11:59 -- Astrid Camp

Mevrouw van Z. en een vriendin hebben een erfenis ontvangen van hun overleden buurvrouw. Ze zijn alle twee op leeftijd en hebben geen belang bij een inboedel. Als zij de erfenis zouden aanvaarden zijn zij ook aansprakelijk voor schulden in de nalatenschap; ook hun privébezit kan in dat geval worden aangesproken

Betrokken bij onze samenleving

wo, 04/09/2014 - 11:56 -- Astrid Camp

Een weduwe gaf tijdens ons gesprek te kennen dat zij eigenlijk er geen goed gevoel bij had dat na haar overlijden het vermogen naar haar tweedelijns familie zou gaan. ‘Er zijn nog zoveel maatschappelijke ambities en er is nog zoveel te doen om van de wereld een betere wereld te maken. Hoe kom ik er nu achter wat het beste bij mij past’. Ze kon zelf niet meer de Alpe d’Huez omhoog fietsen, zei ze quasi-teleurgesteld, maar ze wilde op een andere manier graag een bijdrage leveren aan haar filantropische aspiraties.

Abonneren op RSS-blogs