Bel gerust: +31 (0)6-515 777 08

Betrokken bij onze samenleving

Een weduwe gaf tijdens ons gesprek te kennen dat zij eigenlijk er geen goed gevoel bij had dat na haar overlijden het vermogen naar haar tweedelijns familie zou gaan. ‘Er zijn nog zoveel maatschappelijke ambities en er is nog zoveel te doen om van de wereld een betere wereld te maken. Hoe kom ik er nu achter wat het beste bij mij past’. Ze kon zelf niet meer de Alpe d’Huez omhoog fietsen, zei ze quasi-teleurgesteld, maar ze wilde op een andere manier graag een bijdrage leveren aan haar filantropische aspiraties. Steeds weer reageren op acceptgiro’s van de vele goede doelen versnipperde haar visie en zo zocht ze naar aan een verantwoorde lange termijn visie.

De betreffende weduwe verloor haar echtgenoot aan een hersenaandoening en uiteindelijk besloot ze haar vermogen, voor het grootste gedeelte althans, aan een onderzoeksinstituut na te laten.

Zo zoeken veel vermogende particulieren naar een strategie en hebben zij behoefte aan advies over de mogelijkheden en de fiscale en juridische consequenties van hun wens. Heeft u zelf de gedachte eens te kijken naar de juiste initiatieven die passen bij uw wensen, of kent u iemand in uw omgeving die hier behoefte aan heeft, neemt u dan gerust even contact op met mij .Ik heb een specialist op het gebied van giften en ik zal u graag doorverwijzen.