Bel gerust: +31 (0)6-515 777 08

Verwacht ... en toch nog onverwacht !

Eén ding weten we in dit leven zeker: er komt ‘n keer een eind aan. Voor de één vroeger, voor de ander later, maar uiteindelijk onvermijdelijk. Natuurlijk hopen wij allemaal nog heel lang volop te genieten van het leven en oud te worden in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid; soms blijkt de praktijk weerbarstiger.

Het veel te voortijdige overlijden vorige week van Prins Friso kwam voor velen verwacht, maar het tijdstip uiteindelijk toch nog onverwacht. Prins Friso was de 'schatbewaarder’ van de familie en ik mag ervan uitgaan dat hij tijdens zijn leven goede back-up had geregeld voor alle administratieve en praktische zaken die hij in zijn beheer had.

Bij velen van ons is dat niet altijd het geval.
Vaak zit veel informatie ‘in het hoofd’ en kan niet meer worden overgedragen in het geval er ons iets onfortuinlijks overkomt als bijvoorbeeld een skiongeval of in andere onverwachte lichamelijke of geestelijke situaties. Alle informatie die nu nog ‘in het hoofd’ zit of in mappen, ordners, bureaulades, zolders, kluis en andere locaties kan door Fidenze worden gecondenseerd tot één handig, overzichtelijk document. Uw dierbaren  hoeven zich dan niet nodeloos met allerlei administratieve rompslomp bezig te houden in een periode van verdriet, soms reddeloosheid zelfs. 

Advies: het is en blijft voor velen een ongemakkelijk onderwerp, maar ga eens eventjes bij uzelf te rade hoe de hierboven beschreven situatie bij u is geregeld. Ik wed dat u vindt dat ‘het allemaal wel goed geregeld is’, maar een informatief gesprek kan duidelijkheid scheppen.