Skip to content

IN VERTROUWEN

Ontzorgen van je nabestaanden bij leven

UP-TO-DATE PERSOONLIJKE ADMINISTRATIE

Nu regelen omdat

HET NABESTAANDEN-DOSSIER

Voor jezelf en je nabestaanden 

HOE GAAN WE VAN START?

Na de kennismaking waarin we elkaars vertrouwen uitspreken volgt de opdrachtformulering.  Allereerst zullen praktische en persoonlijke onderwerpen worden gedocumenteerd maar ook levensbeschouwelijke zaken. Onderwerpen die familie en gezin aangaan komen aan de orde, maar ook je wensen ten aanzien van de eigen uitvaart kunnen worden geïnventariseerd en uitgewerkt.

INVESTERING

Ieders persoonlijke situatie is anders. De tarieven zijn afhankelijk van de complexiteit en wensen in de uitvoering. Op basis van een kennismakingsgesprek zullen we een offerte maken, indien we er beiden een goed gevoel over hebben om te gaan samenwerken.
Een abonnement garandeert de actualiteit van je dossier door een regelmatige update. 

UITVAART
PLANNING

 

Vóór, tijdens en na de uitvaart zijn nog vele zaken die de nodige aandacht vragen en niet direct onder de verantwoordelijkheid vallen van een uitvaartorganisatie en die wij kunnen opnemen in het dossier en kunnen organiseren ter zijner tijd.

Denk daarbij aan het samenstellen van een deugdelijke verzendlijst van genodigden, hotelreserveringen voor gasten, life-streaming van de herdenkingsbijeenkomst, het inzetten van tolk-vertalers, life muziek, een bijzondere lokatie of cateraar en nog vele andere organisatorische zaken die bij de lifestyle passen van de overledene.